发新帖

How to change taskbar multiple windows click behaviour?

stmartin91 / 2017-4-19 17:06
浏览: 342 / 回复: 7
查看: 342|回复: 7

How to change taskbar multiple windows click behaviour?

[复制链接]
收藏
跳转到指定楼层
Hello friends,

I love Deepin but I have one problem that I can not find solution to.

Let's say I have firefox opened with 5 windows. When I click on the task bar I don't want the switch behavior from one window to another. Rather, I would like to be given list of windows that I can choose from. Is there any such option?

Thank you.

2

主题

11

帖子

101

积分

-r--------

Rank: 1

积分
101
percyc 志愿者 发表于 2017-4-20 01:23:39 来自移动端 | 显示全部楼层
Hold on Alt and press Tab?

1

主题

2

帖子

9

积分

-r--------

Rank: 1

积分
9
stmartin91 发表于 2017-4-20 16:09:18 | 显示全部楼层
Thanks for the reply. I knew already the command, but I find it very annoying. Is it possible that I replace the deepin dock with different kind of dock?

3

主题

8

帖子

25

积分

-r--------

Rank: 1

积分
25
hutber 发表于 2017-10-12 23:32:36 | 显示全部楼层
Likewise, this would be great. I miss it for sure.

0

主题

1

帖子

4

积分

-r--------

Rank: 1

积分
4
drazen 发表于 2018-2-8 04:03:47 | 显示全部楼层
I would like that, and also for the taskbar to show how many instances of a program are open, with dots or multiple windows like Windows 10 does.
So if you have for example have multiple Firefox Windows then the icon of Firefox would like something like this:

5

主题

39

帖子

425

积分

-r--r--r--

Rank: 3Rank: 3

积分
425
pdyang 发表于 2018-2-8 06:37:46 来自移动端 | 显示全部楼层
scroll the middle

5

主题

39

帖子

425

积分

-r--r--r--

Rank: 3Rank: 3

积分
425
pdyang 发表于 2018-2-8 06:38:21 来自移动端 | 显示全部楼层
mouse button

5

主题

39

帖子

425

积分

-r--r--r--

Rank: 3Rank: 3

积分
425
pdyang 发表于 2018-2-8 06:52:58 来自移动端 | 显示全部楼层
@aida 官方能不能再考虑下5楼提的这个feature,对不起哈虽然我知道官方明确表示不做,但是这个功能真的很好,我就是不明白出于什么原因不做,还有启动器里的文件夹功能,再次表示抱歉我又旧事重提了。
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

快速回复 返回列表 返回版块 返回顶部